eri

Home/eri eri

About eri eri

This author has not yet filled in any details.
So far eri eri has created 2 blog entries.

Ekstrakurikuler SCC lan Reorganisasi Kepengurusan

2019-04-04T08:48:18+07:00

Sing jenenge sekolah ora mung sekedar sinau nang kelas ngrungokna guru ceramah lan nggarapi tugas sing diwei nang gurune. Biasane, sekolah uga nyediakna wadah nggo ngembangna bakat-bakate murid-murid. Ora beda karo nang SMK Telkom Purwokerto. SMK Telkom Purwokerto kue sekolahan sing bener-bener peduline pol nggo ngembangna bakat-bakate murid sing mengkone dilebokna maring kategori elstrakurikuler. Salah sijine ekstrakurikuler sing keren, akeh manfangat nggo tambah ilmu karo ketrampilan, lan akeh diminati siswa kue ya ekstrakurikuler Computer Club. Ekstrakurikuler sing intine ndalemi ilmu komputer. Ana patang divisi nang ekstrakurikuker kue: Desain Grafis, Web Design, Networking, lan Animasi. Masing-masing didampingi lan dibimbing nang guru-guru sing [...]

Ekstrakurikuler SCC lan Reorganisasi Kepengurusan2019-04-04T08:48:18+07:00

PENTINGE MOTIVATIONAL SPEAKING

2019-03-18T13:34:16+07:00

Ngomongna motivasi mestine ana hubungane karo omongan sing meyakinkan lan menggerakkan atine wong-wong. Kepriwe carane ngomong sing meyakinkan kue mestine butuh latihan karo butuh sinau sing temenan. Pertamane, sinau kepriwe carane ngomong nganggo basa sing apik lan tertata, lewihe kudu ngerti ukara-ukara sing bener-bener bisa nyentuh ati karo gawe semangat wong-wong sing diajak ngomong. Apa maning wong-wong sing profesine kue guru, sing meh unggal dina ketemu murid-muride. Kepriwe carane nang kono guru kudu bener-bener teyeng aweh motivasi sing meyakinkan lan akeh manfangate maring murid-murid men pada semangat sekolah, ora nglentruk nek ana masalah, lan bisa bener-bener peduli maring masa depane masing-masing. [...]

PENTINGE MOTIVATIONAL SPEAKING2019-03-18T13:34:16+07:00
Go to Top